Många fantastiska företagsbesök, trots IT-angrepp

Deltagare på företagsbesök

Ett av flera företagsbesök genomfördes på Söderberg & Partners i Kalmar.

I och med IT-angreppet som drabbade Kalmar kommun fick vi snabbt anpassa våra planer för de inbokade företagsbesöken som skulle genomföras 6-7 februari.

Politiker i kommunstyrelsen och tjänstepersoner i kommunkoncernen hade hela 150 företagsbesök inbokade. Tyvärr fick flera chefer snabbt ställa om och fokusera på andra uppgifter. Våra proffsiga kollegor har arbetat hårt för att hitta nya, möjliga datum för att verkligen genomföra så många besök som möjligt. Därför gick ändå 50 besök av stapeln som planerat - sträckandes från norr till söder i kommunen. Och många andra är planerade under de närmaste veckorna.

Vi vill rikta ett stort tack till alla företag för er förståelse och flexibilitet när det gäller korta avbokningstider! Dessutom vill vi tacka alla som har tagit emot oss och deltagit i intressanta diskussioner – allt från ekonomi och stabilitet till kreativitet och att driva eget företag på landsbygden.

Varför gör vi dessa företagsbesök? Svaret är enkelt: Företagen är viktiga och samarbete är nyckel till framgång för Kalmar kommun! Vi lär oss massor vid varje besök, och den kunskapen tar vi med oss i vårt fortsatta arbete för att skapa ett så bra företagsklimat som möjligt. Tillsammans bygger vi en starkare och mer framgångsrik kommun!

Publicerad: 15 februari 2024