Om du inte automatiskt blir vidareskickad klicka på länken nedan:
https://www.kalmar.se/flytta-till-kalmar.html

Sidans rubrik sätts efter namnet på sidan och ingress med metadata för beskrivning.

Flytta till Kalmar kommun

Praktiska tips och länkar för dig som vill flytta hit

Länkar under "Mer information" och kontaktkort saknas. Borde inte detta vara en länk till "Flytta hit" på Kalmar.se istället?

Kvinna med två barn på en bänk i Kalmar gästhamn.

Kalmar har den lilla stadens personliga charm, men erbjuder den stora stadens möjligheter. Under hela året bjuder regionen på evenemang och aktiviteter för alla smaker.

Kalmar har en fantastisk kulturhistorisk miljö som ger staden charm och karaktär men Kalmar är också en modern universitetsstad med visioner. På Kalmars evenemangsarenor är det alltid någonting på gång.

Att bo här innebär på många sätt ett annat liv, än att bo i någon av våra storstäder. Avstånden är små och du hinner med mer av livets goda. Var du än är har du alltid nära till havet och naturen. Öland, solens och vindarnas ö, ligger inte heller långt borta.

Nya bostäder i alla former planeras och byggs runt om i kommunen. Oavsett om du väljer att bo på centrala Kvarnholmen, i något av bostadsområdena en bit från centrum eller i lantlig idyll med närhet till stan, är det aldrig långt till den service du behöver. I Kalmar pågår också större projekt som kommer att vidga vår stadskärna och stärka stadens fantastiska läge vid havet.

Linnéuniversitetet, som finns i både Kalmar och Växjö, är ett modernt och internationellt universitet - ett av Svergies nyaste lärosäten.

Hela 92 procent av Kalmarborna säger att de kan rekommendera andra att flytta hit.

Välkommen du med!

På våra inflyttarträffar möter du andra nyinflyttade under trevliga former. Du kan även passa på att ställa frågor till inflyttarlotsen.

Mer om inflyttarträffarna

För dig som vill flytta ditt företag hit eller starta nytt finns våra företagslotsar till hjälp. Ta gärna kontakt med något av de många företagsnätverken i regionen också.

Flytta ditt företag till Kalmar

Företagslotsarna

Nätverk och samarbete